top of page

ODNOSI Z JAVNOSTMI - PR

V sodobnih podjetjih se vse pogosteje storitve PR oziroma odnosov z javnostmi izvaja po naročilu. Zakaj ne bi enostavno naročili izbranega sporočila ali besedila, ki vsebinsko sledi svetovne trende, in obenem skrajšali čas izvedbe komuniciranja vaših aktivnosti v javnosti?

Medtem, ko boste vi na sestanku ali sredi drugih projektov, bo vaše sporočilo že izdelano...Hitro, enostavno in ugodno.

STORITVE ZA VAŠE DOBRE ODNOSE Z JAVNOSTMI


> Napišemo vam profesionalno sporočilo za medije
Če iščete stik z mediji, medijskimi hišami, radiji, televizijami, izdajatelji tiskovin in revij, vam nudimo možnost posredovanja ter pripravo PR člankov, obvestil za medije, sporočil, povzetke vaših dogodkov, novosti in trende v vaši dejavnosti ter vašem podjetju - v skladu z najnovejšimi trendi za objave. Vse kar potrebujete je, da nam sporočite vaše želje in tim Atelje PRIMMA vam pripravi kakovostna obvestila ter sporočila, ki jih posredujemo izbranim medijem.


                                                           
> Napišemo vam sporočilo za dobavitelje, naročnike ali zaposlene
V vsakodnevnem poslovanju nastaja veliko sprememb, novosti, dosežkov, za katere je pomembno, da se jih v primerni obliki posreduje partnerjem in/ali zaposlenim. Pripravljamo obvestila za partnerje in zaposlene po meri, z jasnim sporočilom in stilsko primerno oblikovanim besedilom. Dogodki, srečanja, obletnice, praznovanja, sejmi, delavnice,
predstavitve..., za vsako priložnost vam hitro pripravimo estetsko oblikovano besedilo, ki bo doseglo vaš namen. 

 

 

bottom of page