top of page

MAKSIMIRAJTE VAŠ E-POTENCIAL

OSVOJITE 5 ENOSTAVNIH PREMIKOV IZ KLASIČNEGA V MODERNO POSLOVANJE IN POSTANITE  MOJSTER SODOBNE E-PROMOCIJE IN E-PRODAJE

 

Ne izgubljate več časa, energije in denarja za napačna marketinška prepričanja!

 

 

PROMOCIJSKA CENA -15 % velja za prijave več slušateljev (v podjetju).
 Rezervirajte svoj termin že danes - povsem enostavno!

 

Prepričani smo, da lahko  pridobite toliko novega znanja, da lahko začnete delati velike korake v promociji in prodaji.

Če z novo pridobljenim znanjem pridobite zgolj 10 novih kupcev (realno pa jih boste veliko več), ste investicijo že pokrili. Investirani znesek boste zaradi novih premikov v poslovanju povrnili že naslednji dan! Vse kar morate storiti je, da se prijavite*, in si na koledarju še danes označite termin. Čestitamo vam za dobro odločitev !

SEMINAR

Podatki za prijavo:


Za potrditev udeležbe na delavnici/seminarju vas prosimo, da izpolnete obrazec za prijavo.
V obrazec, prosimo, vpišite: ime in priimek, e-mail, kontaktni telefon in izbrani datum delavnice.
 

Ali želite, da vam izdamo račun na podjetje? 
Če DA, prosimo v sporočilu navedite polne podatke za vaše podjetje.

 

Podatki za plačilo*:
Prejemnik: Atelje PRIMMA, marketing in odnosi z javnostmi
Dolsko 93A, 1262 Dol pri Ljubljani
Koda namena: EDUC
Namen: Ime in priimek / podjetje - seminar + datum
Znesek: 75,00 €
BIC: HDELSI22
IBAN: SI56 6100 0001 8777 704
Sklic: SI00 + datum seminarja

 

 

 

 

* Z dnem prejetega plačila bomo dokončno potrdili vašo udeležbo na delavnici.

Po prejetem plačilu boste prejeli tudi potrditveni e-mail. Več informacij na +386 (0)51 613 540 (Irena Soban).

Velik korak, čestitke! Prosimo vas, da na navedeni TRR nakažete 50 €. Sklic naj bo datum seminarja. Hvala in kmalu na svidenje ;)

    Na delavnici boste spoznali:
 

  • KAJ SE VAM ZDI SAMOUMEVNO V PROMOCIJI, PA NI! Zakaj vam bodo prave akcije na družabnih omrežjih prinesle občutno povečanje občinstva in potencialnih kupcev (Ko se osredotočite na PRAVE STVARI, se vam bo zgodila VELIKA ZGODBA). Zakaj v promociji in prodaji že sedaj niste tam, kjer veste, da bi lahko bili.

 

  • KAKO Z NEVERJETNO ENOSTAVNIMI KORAKI VAŠE E-AKTIVNOSTI SPREMENITI V STROJ, KI GENERIRA UPORABNIKE, PRODAJO IN ZVESTE KUPCE. Ni pomembno, ali ste s poslovanjem pravkar začeli, ali pa ste že izkušeni manager. Pokazali vam bomo 5 preprostih pristopov za preoblikovanje vaših promocijskih in prodajnih aktivnosti (spletne vsebine, profili na družbenih omrežjih, sodobne prodajne poti) v učinkovit mehanizem, ki dela za vas.

  • MAGIČNA FORMULA, KI ZNIŽUJE STROŠKE, KOT MAGNET PRIVLAČI KUPCE IN OBČUTNO POVEČA MOŽNOSTI ZA PRODAJO! Podajte se čimprej na sodobno prodajno pot, ki dosega spektakularno konverzijo opazovalcev vašega produkta v kupce. Je speči velikan prodaje! Preprost pristop, ki ga spoznate v samo eni šolski uri in najbolj učinkovita formula, kar smo jih kadar koli testirali.

 

  • KAKO Z MALIMI, ELEGANTNIMI IZBOLJŠAVAMI IN BREZ DRASTIČNIH POSEGOV V PODJETJU POSLOVATI MODERNO IN NE TRADICIONALNO! Nikoli več ne boste delali napak, ki se danes dogajajo tudi najboljšim marketinškim strokovnjakom. Ne boste mogli več ignorirati trendov sodobnega poslovanja ('odprli' boste kanale sodobne komunikacije in prodaje), ki vam prinaša kontinuiran tok novih kupcev in daje vrhunske rezultate – vse to izveste v točno 5 minutah.

 

  • KAKO (IN ZAKAJ) LAHKO TAKOJ UPORABITE VSAK DEL VSEBINE DELAVNICE IN ZAČNETE TUDI TAKOJ MAKSIMIRATI VAŠ E-POTENCIAL. Pa tudi, kako obnoviti prepričanje, da lahko vsak dan povečujete obseg vaših kupcev – brez velikih dodatnih stroškov. Taktike iz te predstavitve so preverjene. Hitro in enostavno boste pogledali na vaše poslovanje z nove perspektive in takoj vpeljali potrebne spremembe ter odlične volje spremljali vašo živahno promocijo in prodajo.

 

Promocijska cena: -15% € na osebo (ob vsaj 6 slušateljih) - prijave priporočamo podjetjem, ki prijavljajo več zaposlenih.
Redna cena: 199 €  na osebo (individualno)

bottom of page