top of page
U&I
PR
in Multimedijski Marketing po naročilu


PR (odnosi z javnostmi) ali multimedijski marketing, to široko in barvito področje je naša strast. U&I je družinsko podjetje, kjer predvsem - radi ustvarjamo. Naš poslovni prostor je 'atelje', kjer ustvarjamo besedila, zgodbe, vsebine in estetske, moderne oblike za vse, kar ustvarjate VI. Srečevanje z vašimi projekti je IZZIV, ki ga vedno z navdušenjem sprejmemo in smo zadovoljni šele, ko ste zadovoljni vi. Vsak projekt tako postane tudi malo 'naš' ;)

Življenje je pot, na kateri srečujemo posameznike in organizacije zato, da bi postali boljši in da bi svojo formulo znanja lahko delili naprej. 'Jutri' vendar mora biti zanimivejši in prijaznejši.
POVEZOVANJE je posebna veščina, ki brez izjeme prinaša nove ideje in RAZVOJ. In ko vam priskočimo na pomoč pri vaših projektih, z ZNANJEM, IZKUŠNJAMI ali zgolj drugačnim pogledom, odličen REZULTAT tako nikoli ni izvzet. Naše vrednote naravno povežemo z vašimi...in naše vrednote boste hitro prepoznali, saj smo jih zapisali z velikimi črkami!

 

Več kot 15 let delovanja na področju marketinga in odnosov z javnostmi je botrovalo ideji o novem poslovnem modelu na tem področju, pripravi paketov storitev po meri naročnika. Naročnik je lahko posameznik ali podjetje, nam je pomembno le to, da veste, kaj želite in po uvodnem razgovoru bo rešitev že bližje. Vse bolj priljubljen način sodelovanja so MESEČNI PAKETI STORITEV.

 

V zaodrju delujemo
Glavni 'tipkalni stroj' za pisanje besedil sem Irena Soban. V dolgoletni karieri za tipkovnico sem se naučila pisati slepo in zato hitro, pa tudi na roko pišem zelo lepo, vsaj tako mi pravijo prijatelji ;) Pisanje je zame neke vrste mojstrstvo, ki je stalno na preizkušnji. Imam bujno domišljijo, zato besede iz mene vrejo hitro in barvito, kot nemirno pomladno morje... Poslovno sem se dolga leta kalila v turizmu, bila vodja pisarne manjšega turističnega podjetja, nato pa sem 11 let ustvarjala v enem največjih turističnih podjetij v Sloveniji in Evropi, 6 let kot vodja oddelka za marketing in PR. Proste trenutke sem namenila knjigam in potovanjem. Ja, to imam rada. Kariero sem nadaljevala kot samostojna ustvarjalka besedil in oblik, turizem pa je ostal moja velika strast.

Prevajanje je v stoodstotni domeni
Urbana Sobana, ki prevaja dvosmerno, iz angleškega in francoskega jezika. Ko smo sredi projekta in na glas razmišlja 'O mon dieu, c'est interesent ce text' vemo, da se bo izpod rok ponovno rodila prevajalska mojstrovina. Urban je diplomiral na francoščini s čisto 10-ko, za angleški jezik pa je na English Institute prejel diplomo ter najboljšo možno oceno. Specializiral se je za prevajanje pravnih in korporativnih besedil, zaradi svoje široke razgledanosti pa je nekaj posebnega. Tudi on je odličen pisec besedil, še najraje in najbolje tistih, z umetniško noto. Je precej zasedeno bitje, a kljub temu vedno popolno ('v piko', kot pravi sam) opravi svoje delo. Sicer pa je najraje od vsega odkriva svet in sklada glasbo, piše pesmi in aranžmaje. Njegove pesmi lahko poslušate tu...

Tomaž Utroša je IT-jevec, ki ga je pred 15 leti potegnil magnet tehnologij. Dnevno spremlja dogajanje na različnih področjih IT-ja, srečuje se z različnimi izzivi. Večino časa namenja svetovanju za uporabo aplikacij, namenjenih podpori odnosov s strankami, družabnim omrežjem in digitalnem marketingu.

Lara Lacijan je mlada oblikovalka, ki jo je čarobni oblikovalski magnet pritegnil že pri zgodnjih 15 letih. Danes je za njo že 6 let izkušenj na najrazličnejših projektih, v svoj oblikovalski repertuar pa je dodala še film. Kadar ima Lara polne roke dela, sodeluje(mo) tudi z našimi parnterji-oblikovalci, s katerimi smo do sedaj ustvarili že veliko uspešnih projektov.

 

Nov koncept poslovanja

Vlaganje v vsebinski del marketinških aktivnosti ni več samo trend, je nujnost, po kateri vas kupci prepoznavajo in zaradi česar vam zaupajo. Če ste v svojem podjetju prišli do točke, ko vam primanjkuje časa, prostih rok ali možnosti za nadgraditev vaših vsebin se odločite za nov poslovni koncept sodelovanja, ki vam prinaša takojšnje in realne učinke:
 

  • Izpopolnite vaše spletne vsebine s kakovostnimi besedili in prodajnimi sporočili.

  • Generirajte več visoko kakovostnih priložnosti za stik s kupci.

  • Povečajte število obiskov vaših spletnih strani in socialnih omrežij.

  • Uporabljajte najsodobnešje komunikacijske potiIzboljšajte komunikacijo na vaših spletnih komunikacijskih poteh.

  • Dosegajte višje število klikov glede na poslana sporočila.

  • Dosledno pišite o vaši dejavnosti in aktivnostih na blogu, socialnih omrežjih, prodajnih pismih.

  • Zaposlite vaše 'občinstvo' z zanimivimi dejstvi, zgodbami in primeri dobre prakse.

  • Povzdignite vašo enosmerno komunikacijo v svet pripovedovanja, ki dandanes kreira prodajo (content marketing) in ustvarja vredne odnose s kupci.

  • Napišite obvestila za medije in javnost, ki nosijo kakovostne informacije, odprite svojo lastni 'newsroom', kjer boste hranili vsa vaša sporočila, opise dogodkov in prednosti, pomembne za vaše kupce in za prihodnjo prodajo.

 

V kratkem času lahko spremenite in nadgradite vaše spletne in druge vsebine, izboljšate komuniciranje s kupci ter poživite vaše socialno mreženje. Potrošili boste le toliko, kot je storitev zares vredna, brez stresa in iskanja pravega pisca. Vi in vaš tim pa se boste lahko povsem posvetili čisti prodaji in projektom.

 

Vi nam zaupate in mi smo ponosni ;)

Najbolj obiskano gledališče v Sloveniji - ki točno ve, kje je ŠPAS :)
Špas teater


Prijazno in učinkovito skrbi za zdravo prehrano - slovensko!

MZK - Lokalna kakovost

Najboljša agencija za križarjenja - Cruises R.O.C.K.
Morje možnosti d.o.o.

 

Kjer se stikajo natančnost, dovršenost, znanje in inovacije!
Spisek d.o.o.


Najbolj poskočni med športnimi mojstri
World jumping in Projekt 99

Prevozi, ki so več kot le prevozi - udobje v objemu profesionalnosti!
GO green, Ekoturizem d.o.o.

Inovator, ki ga spodbujajo ugled, tradicija in izkušnje
Kompas d. d.
, Ljubljana

Najbolj DO IT naravnani

Društvo DOit.si 

Najbolj produktivni gradbeniki z dušo
TEGA Invest d.o.o.

Najbolj 'zeleni' 60-letnik
Kostak d. d., Krško

100-odstotno imajo na voljo ravno pravi koncert - Concert Freak
Koncerti.net, prevozi in vstopnice na koncerte

Prijazni pacientom in partnerjem
Dental design, Ljubljana in Ribnica

Vrtec z dušo in srcem, imate pa tudi čarobni vrt.
Otok Ot(r)ok, Izola

Najboljši NLP trener v mestu
Moč v tebi
, Ljubljana

Spretno spletate unikatne dodatke in nov 'sntntn' svet.
Spletka, Arts& Crafts, Recycling&waste management

Vi, ki poznate čar in skrite moči Muzejskega vlaka
ABC Rent-a-car, Ljubljana

bottom of page